Πραγματική Ιστορία του Δημιουργού του Chippendales, οργανωμένο έγκλημα ασυνήθιστοι θάνατοι.

Το Curse of the Chippendales αφηγείται το άθλιο έπος. Ζωγραφίζοντας μια εικόνα γοητευτικού χορού, σεξ, απογοήτευσης, πιθανών δολοφονιών και πραγματικών φόνων. Η λαμπρή ιδέα του Steve να εκμεταλλευτεί την αναξιοποίητη αγορά της γυναικείας λίμπιντο ήταν ένα Grand Slam. Αλλά το πώς η περιουσία του διανεμήθηκε μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν αίμα Banerjee παραμένει ένα μυστήριο. Και πώς κατάφερε ένας πράκτορας του FBI να μοιράζεται την περιουσία του;

Η ακατάπαυστη καταδίωξη του Τζέσι για περισσότερα από 30 χρόνια θα του έκανε τελικά τη μέρα του στο δικαστήριο. Και αφού το δικαστήριο εξέτασε όλες τις μαρτυρίες, ο δικαστής θα τον ανακήρυξε διαχειριστή της περιουσίας του Steve Bannergy. Αλλά αυτή η ιστορία δεν έχει αίσιο τέλος. Η αναζήτησή του συνεχίζεται για το πού είναι κρυμμένος ο θησαυρός. Σε αυτές τις σελίδες περιλαμβάνονται πραγματικές μεταγραφές δικαστηρίων, ομολογίες και άγνωστα αρχεία του FBI που θα εξηγήσουν πώς για δεκαετίες, οι δράστες έχουν ξεφύγει με τον δόλο και την προδοσία.

Το σχέδιό τους δεν αποκαλύφθηκε ή αποκαλύφθηκε από κανένα δικηγόρο ή δικαστή για χρόνια. Φανταστείτε τον εαυτό σας ως ιδιωτικό ερευνητή ή ερευνητή ρεπόρτερ καθώς ακολουθείτε το ίχνος των χρημάτων, μια απειλή αποδεικτικών στοιχείων που οδηγεί σε άλλες ενδείξεις καθώς συμμετέχετε στον Jesse σε αυτό το Κυνήγι για τον χαμένο θησαυρό. Αυτό το ταξίδι σας οδηγεί σε μια περιήγηση στο δικαστικό μας σύστημα. Θα δείτε πόσο δύσκολο είναι για ένα φτωχό άτομο χωρίς επαρκή εκπροσώπηση από δικηγόρους να ξεπεράσει τη νομική διαμάχη των δικαστικών διαδικασιών. Θα μάθετε πώς οι πλούσιοι μπορούν να ανατρέψουν τον νόμο και να τον ξεφύγουν.

Και ο τύπος των πλουσίων για τους οποίους μιλάμε δεν πληρώνει καμία συνέπεια. Η απόκτηση όλων αυτών των πληροφοριών για τους πλούσιους και ισχυρούς θα απαιτούσε τη δουλειά ενός κορυφαίου ιδιωτικού ερευνητή. Αλλά ο Τζέσι το πέτυχε κυρίως μόνος του. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δεν έχουν δει ποτέ πριν ότι έχει συσσωρευτεί για σχεδόν 30 χρόνια βρίσκονται στην ενότητα εκθέματος αυτού του βιβλίου. Αυτές οι σελίδες είναι γεμάτες με πληροφορίες για το πώς τρύπησε το πέπλο τους.

Συνδυάζοντας αυτή τη συνωμοσία σαν ένα παζλ. Ένα αντίγραφο της αρχικής κατάθεσης της EASEBE ENTERPRISES INC Corporation είναι μεταξύ πολλών άλλων εγγράφων που θα διαβάσετε σχετικά με την πρώτη απειλή αποδεικτικών στοιχείων που άρχισαν να στρέφονται οι τροχοί του στο γεγονός ότι δεν υπήρχε αρχική βούληση. Τότε ξαφνικά εμφανίστηκε ένα αντίγραφο της διαθήκης. Οι δικηγόροι που υποτίθεται ότι δούλευαν γι ‘αυτόν ήταν είτε ανίκανοι είτε πληρώθηκαν για να τον κρατήσουν στο σκοτάδι. Επέμεινε, ακόμη και με τους φίλους και την οικογένειά του να του λένε ότι είχε χάσει το μυαλό του.

Θυσίασε χρήματα που χρειάζονταν τα παιδιά του για φαγητό και ρούχα για να πληρώσουν δικηγόρους, και εξακολουθεί να έχει έναν αρκετά μεγάλο λογαριασμό με ένα δικηγορικό γραφείο γεμάτο εξαπάτηση, απάτη και μίλια ίντριγκα που εκτείνεται μέχρι τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Βέλγιο και τα μικρά χώρα του Λουξεμβούργου. Η αληθινή ιστορία θα σας αφήσει έκπληκτους με το πόσο μακριά θα φτάσουν ορισμένοι για να εκπληρώσουν την απληστία τους. Το ίχνος χρημάτων που οδηγεί σε μια κέλυφος Corporation στον Παναμά, έναν κόμβο για τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες για να αποφύγουν τις κόκκινες σημαίες σε αδίστακτες επιχειρηματικές συναλλαγές θα ανοίξει τα μάτια σας σε έναν κόσμο που πολλοί έχουν ακούσει μόνο σε θεωρίες συνωμοσίας. Απλώς σκεφτείτε την ψυχική αγωνία ενός ατόμου που ήξερε ότι υποτίθεται ότι ήταν εκατομμυριούχος, εκατομμύρια με το όνομά του, αλλά δεν μπορούσε να το αποκτήσει επειδή οι άνθρωποι που το είχαν τον έλεγχο ακόμη και σε σημείο να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις αρνήθηκε να το εγκαταλείψει. Αυτό οδήγησε στην Jessie έναν πόνο χειρότερο από ό, τι μπορείτε να ξέρετε ποτέ.

Γίνεται ακόμα σωματικός μετά από τόσες άγρυπνες νύχτες και παρακολουθεί την οικογένειά του να αγωνίζεται ενώ δεν έπρεπε. Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς θα ήταν να περπατήσετε με άλλα παπούτσια. Πώς πιστεύετε ότι θα σας φαινόταν αν ήσασταν ο Jesse bannergy διάδοχος ενός θρόνου στον οποίο δεν θα μπορούσατε να καθίσετε καθώς διαβάζατε την ιστορία του Jessie; Θα σχηματιστούν πολλές απόψεις και θα δημιουργηθούν συναισθήματα. Και η λύπη και η αηδία θα γεμίσουν το μυαλό και τις καρδιές σας και εσείς, το κοινό, θα γνωρίζετε την αλήθεια και θα ξέρετε πάντα ότι η γνώμη σας έχει σημασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *